Badeværelser

Trænger dit badeværelse til mere end en kærlig hånd?

Vi kender det alle sammen. Et badeværelse der virkelig trænger til mere end bare en kærlig hånd.

Hvis du er træt af at se på flækkede fliser, rustne rør og faldstammer eller savner gulvvarmen i vintermånederne, synes vi, at du skal ringe til Moos på 7020 7110.

Vinduer og døre

Ligesom med gamle badeværelser, der har set bedre dage, kender vi også alle det med utætte vinduer og døre i vores private hjem.

Vi påtager os gerne at udskifte de gamle og utætte vinduer og døre i din bolig. Lige præcis udskiftning af vinduer og døre er tit en rigtig god økonomisk investering, fordi du her sparer rigtig mange penge på varmeregningen bagefter.

Vi står gerne for hele opgaven lige fra opmåling, indhentning af en eventuel godkendelse hos myndighederne samt bestilling af varen til udskiftning og montering af alle nye vinduer og døre.

Vi er altid kritiske med hvilke produkter og materialer vi vælger. Det er vi, fordi vi altid ønsker at finde de rigtige produkter og bedste materialer til den billigste pris for dig.

Hvis du er træt af utætte vinduer og døre, synes vi, at du skal ringe til Moos på 7020 7110.

Total ombygning

I har boet i jeres dejlige og hyggelige villa eller parcelhus i snart mange år. Børnene er for længst flyttet hjemmefra og I har al den plads, I kan ønske jer, så måske er tiden moden til, at I seriøst skal overveje den totale ombygning, som I længe har gået og drømt om. Eller måske har I forelsket jer i drømmehuset, hvor det eneste, der ikke lige passer jer helt, er indretningen. Lad os sammen med jer udarbejde forslag til indretning- og ombygning af drømmehuset, så det opfylder jeres behov og ønsker.

Ansvaret ligger altid hos os

Vi påtager os gerne at tage ansvaret for den totale ombygning af jeres hjem. Vi ved, at det set med jeres øjne, er et stort ansvar at overdrage til andre mennesker, som I ikke kender i forvejen. Derfor gør vi os altid umage for, at projektet bliver gennemført så professionelt og med mest muligt tryghed for jer fra start til slut. Det gør vi blandt andet ved hele tiden at være i dialog med jer, hvor vi forklarer de enkelte etaper i projektet og hvor I har mulighed for at stille alle de spørgsmål, der presser sig på.

Når vi arbejder for private, er vi også altid kritiske med hvilke produkter og materialer vi vælger. Det er vi, fordi vi altid ønsker at finde de rigtige produkter og bedste materialer til den billigste pris for dig.