Moos er et dansk entreprenørselskab, som siden 2006 har opført byggerier i hoved- og totalentreprise. Siden 2010 har vi ligeledes arbejdet professionelt, ambitiøst og dedikeret med total- og hovedentreprise - FAIR entreprise, hvor vi blandt andet ser vores IT-systemer som en afgørende konkurrencefordel.

Ledelsen

Moos A/S ledes af ejer og stifter Steffen Moos

Selskabets bestyrelse består af:

Jesper Rasmussen, Bestyrelsesmedlem

 

JESPER RASMUSSEN
- Bestyrelsesformand

Bred erfaring i bestyrelsesarbejde og selskabsudvikling. Blandt bestyrelsesformand i Skou Gruppen A/S.

Steffen Moos, direktør og indehaver

 

STEFFEN MOOS
- Bestyrelsesmedlem

Indehaver af Moos A/S og Living House Copenhagen A/S.

 

PETER SIESTØ BROCKDORFF
- MBA

Partner i Quantic/Capslon.

Arbejdsmiljø

Vi prioriterer et harmonisk og rummeligt arbejdsmiljø med plads til forskellighed

Moos prioriterer og arbejder hele tiden på at sikre et harmonisk og rummeligt arbejdsmiljø i virksomheden og på alle vores byggepladser. Hos os skal der altid skal være plads til forskellige mennesker med forskellige holdninger og værdier bare de ønsker at indgå i et professionelt samarbejde på lige fod og med respekt for andre mennesker.

Partnerskaber

Partnerskaber er det perfekte samarbejde

Det bedste samarbejde er ofte et professionelt partnerskab i god balance og på lige vilkår, hvor alle bliver hørt og har lige meget indflydelse.

En del af vores succes skyldes vores evne til at indgå i de rigtige samarbejder – altså med de rigtige virksomheder, mennesker og på de rigtige tidspunkter.

Hvis du repræsenterer en håndværksvirksomhed med særlige kompetencer, høj etik og moral og en professionel tilgang til alle opgaver uanset størrelse, er du velkommen til at kontakte os på 7020 7110 eller info@moos-byggeri.dk

AAA-vurdering

Under 2% af danske virksomheder har en AAA-vurdering. Vi er én af dem der har - og det er vi stolte af, fordi det er et udtryk for vores virksomheds solide økonomiske fundament.

Et solidt økonomisk fundament, der giver tryghed og sikkerhed hos alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere – ikke mindst her i kølvandet på finanskrisen, hvor økonomisk tryghed og sikkerhed er vigtigere end nogensinde.

Kunder

I Moos er vi vant til at arbejde sammen med mange forskellige kunder med forskellige behov og opgaver. Vores kunder har dog én ting til fælles – de går aldrig på kompromis med kvaliteten og kræver altid at budgetter og deadlines overholdes for enhver pris. Det motiverer os mere end noget andet.

Vores værdier

 Værdier er intet værd, hvis de ikke efterleves i virkeligheden. Hos Moos A/S ønsker vi derfor ikke alene at blive målt på vores resultater og bundlinje, men ligeledes på, hvor dygtige vi er til at leve op til vores værdier samt etik og moral i vores daglige arbejde i virksomheden og rundt omkring på vores mange byggepladser.

Vores værdier er Retskaffenhed, Stabilitet, Tillid og Vækst. Forstået på den måde, at alle vores kunder kan have tillid til, at vi udfører alle opgaver i overensstemmelse med det, der er aftalt, at vi altid har en professionel tilgang til opgaverne.

Værdierne skal være synlige 3600 rundt i alle processer og arbejdsgange

Gør de ikke det, hører vi gerne fra dig, så vi hurtigt kan få rettet op på det. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7020 7110.

Retskaffenhed – Stabilitet – Tillid – Vækst

SAMARBEJDSAFTALER FOR ET BEDRE BYGGERI

Medarbejdere

Vores branche er meget sæsonbetonet. Det betyder, at vi afhængigt af sæson, arbejdspres og typen af de indkomne og igangværende opgaver beskæftiger mellem 15-50 mand i vores virksomhed i Nordvest-kvarteret og rundt omkring på de enkelte byggepladser.

Alle vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere er en del af teamet, fordi de har stærke kompetencer inden for byggeopgaver. Det er nemlig vigtigt, at vores medarbejdere og samarbejdspartnere har positiv og proaktiv tilgang til alle de forskellige arbejdsopgaver og kunder, som udfordrer os fagligt hver eneste dag.