Hoved- og totalentreprise samt FAIR entreprise
Moos A/S er et dansk entreprenørselskab, som siden 2006 har været med til at opføre byggerier i total- og hovedentreprise. Siden 2010 har vi arbejdet professionelt, ambitiøst og dedikeret med total- og hovedentreprise - FAIR entreprise, hvor vi blandt andet ser vores nye It-systemer som en afgørende konkurrencefordel.

Vi påtager os gerne ansvaret for den fulde projektstyring, uanset projektets størrelse og form lige fra idéfase til projektet er gennemført.

Størstedelen af de opgaver vi udfører har et budget på mellem 500.000 kr. til 30 mio. kr. og kan i enkelte tilfælde komme helt op på 50 mio. kr., når vi arbejder på de helt store renoverings- og ombygningsopgaver samt nybyggeri.

Hos Moos A/S går IT og total- og hovedentreprise hånd i hånd
I Moos A/S går IT og total- og hovedentreprise hånd i hånd. Det gør det, fordi vi mener, at IT er en uundværlig del af et moderne, dynamisk og ambitiøs entreprenørselskab, som altid stræber efter at gøre tingene bedre end i går.

Vi har derfor taget konsekvensen og investeret i et skræddersyet IT-system, der hver dag hjælper os med alt lige fra budget- og sagsstyring til opfølgning på alle vores mange kunder samt underentreprenører. Det betyder, at vi hele tiden har det fulde overblik over hvert eneste projekt og alle dets forskellige faser, hvilket giver os en helt afgørende konkurrencefordel. Det betyder også at vores kunder trygt kan overlade planlægningen og projektstyringen til os.